23:39

Tracy ve diğerleri ...

Gönderen '' FaruK ''



NBA, bu yaz çok sicak saatler yaşadı ve yaşamayada devam ediyor.
Bir çok yıldız Free Agent oldu. Kimi yüksek miktarlarla takımlarında kaldı, kimiside şampiyonluk yaşamak babında takımlarını değiştirdiler (LeBron) .

Dirk Nowitzki , Pierce gibi isimler takımlarıyla sözleşme yeniledilerken LeBron , Bosh gibi oyuncular sözde aldığı paralardan feragat edip Miami ile anlaştılar. Wade ile birlikte muhteşem 3 lüyü oluşturdular. Sezon başlamadan açık ara favori gösteriliyorlar.Bunların yanı sıra İverson gibi isimlerinde hala transferde adı geçiyor.( Özelliklede Boston'la).

Bunlar bi yana dursun benim için aslolan Tracy'nin ne yapcağı. Bana basketbolu izlenilir kılan yegane adam ( Mrsa'dan sonra ).
Tracy nin yeri bende ayrı olduğu için ne LeBron, Bosh, İverson vs. beni çokda alakadar ettiğini söyleyemem açıkcası. 35 saniyede 13 sayı atan adamdan başkası yalan :) ( San Antonio maçı ) . Tracy'nin de adı Chicago ile anılıyor. Kendi sayfasındada bir kaç takımla görüştüğünü söylemişti.

Umarım o bir türlü tam anlamıyla üzerinden atamadığı sakatlığıda atlatırda tekrar parkelerde o görmeyi özlediğimiz Tracy'i izlettirir.

The King T-Mac :)

0 yorum:

Yorum Gönder