16:28

Kârlı Transfer Harekatı

Gönderen c[Я]esp0



2008 - 2009 sezonunda şu anki adı UEFA Europe League olan ama bilinen adıyla UEFA Cup'ı kazanan Shakhtar savunmasının en dikkat çeken oyuncusuydu Chygrynskiy. O dönem çok takımla adı anılmasına rağmen Barcelona'yı seçmişti. Barcelona tam " 25 milyon € " ödeyerek genç savunmacıyı transfer etti. Ama gelin görünki ne Guardiola'nın gözüne girebildi nede taraftarların. Top her ayağına geldiğinde yuhalandı Chygrynskiy.

Bu sezon Milito'nun iyileşmesi, Puyol - Pique ikilisinin müthiş form tutması, Caceres'in Juventus'tan geri dönmesi gibi sebeplerden dolayı satış listesine kondu Barcelona tarafından. Ukraynalı oyuncuya ilk kucak açan Lucescu'nun Shakhtar'ı oldu. 15 milyon € ödeyerek oyuncuyu geri almışlar. Yani 1 sezonluk kiralamak için 10 milyon € ödediler Shakhtar'a.

Barcelona'nın hep iyi transfer yapan bir takım olduğunu ama Madrid tarafının boş oyunculara yüksek maliyetler ödediğinden söz edilir hep. Ama düşünün bakalım şimdi bu transfer harekatında hatalı hangi takım. Veya elinde İbrahimovic gibi bir forveti varken David Villa'yı almak nasıl bir düşünce. Barcelona son 2 yıldır çok hatalı transfer hamleleri yapıyor ama ellerinde Messi olduğu sürece yenilmez olmayı sürdürecekler sanırım.

0 yorum:

Yorum Gönder