10:31

The Star Of The Future #KS6

Gönderen c[Я]esp0


Türkiye'ye ilk geldiğinde herkesin " klasik " gutbetçi oyunculardan biri olur 1 sezon sonra gider dediği bu çocuk, sene içerisinde gösterdiği performansla aslında ne kadar hırslı olduğunu gösterdi herkese. 4 Mart 1988 doğumlu genç futbolcu kariyerine 5 yaşında Stutgart altyapısında başladı. 2007 - 2008 sezonunda Almanya Amatör takımlarından VFL Kircheim takımına transfer olan ve 2009 - 2010 sezonunun devre arasına kadar bu takımda oynayan Kağan, yılın 2. yarısında Türkiye yollarına düştü ve Başkent takımı Ankaragücü'yle sözleşme imzaladı.


İlk geldiğinde çok fazla dikkati çekmeyen ama antrenmanlarda gösterdiği başarılı performans ve Ankaragücü'nün Pilot Takımı konumundaki BUGSAŞSPOR'la oynanan hafta içi maçlarında Roger Lemerre'n dikkatini çekmeye başlayan Kağan ilerleyen haftalarda 11 oyuncusu olarak yerini sağlama aldı.

İlk olarak Kağan'ın oyununa baktığımızda maç içerisinde çok parlamayan ( bu teknik direktörün verdiği bir direktifte olabilir ) gösterişten uzak bir oyun yapısı var. Bitmek bilmeyen enerjisiyle rakiplerini sürekli bozması onun en büyük artısı. Şu ana kadar onu hep ortasahada izledik ama örnek aldığı isimler hep hucum oyuncuları. Zidane hayranıymış futbolu bırakana kadar. Türkiye'dende Özer'i çok beğendiğini her fırsatta dile getiriyor Kağan.


Almanların altyapı eğitiminde çok önemli yer tutan dar ve kısa alanda paslaşmalar konusunda çok iyi olan Kağan, gücünü ekonomik kullanmayı ve uzaktan şutlarını geliştirmesi durumunda yakın zamanda dev kulupleri kapısında yatıracağa benziyor.

5 yorum:

celine dedi ki...

ben fazla büyük beklenti içinde değilim kağan ile ilgili.

eskişehir maçının ilk yarıda farka gitmesinin en önemli sebebi kağan'ın o maçta içine gattuso kaçmış misali oynaması idi fakat ondan başka ben kağan'ı etkili göremedim.

şöyle 10-15 maç üst üste oynayabilmesi lazım ama güven varol'dan tita'dan medet uman o malum kölnlü salağın elinde körelip gidecek bu çocuk da

Adsız dedi ki...

bana göre, kagan su ana kadar, cok iyi maclar cikardi.. ve daha 22 yasinda oldugu unutulmamasi lazim.

Unknown dedi ki...

gercektende dikkat edilmesi gereken ozelliklere ve oyun zekasina sahip... istanbul takimlariyla oynanan maclarda özellikle izledigim bir oyuncuydu ve bana gore bu transfer doneminde her takimin ihtiyaci olan bir futbolcu ......

Adsız dedi ki...

Kagani uzun zamandir takip ediyorum ve Oyun zekasi inanilmaz büyük olan bir futbolcu sadece yeteri kadar sans verilmesi lazim bu takdirde Türkiye cok iyi bir Futbolcu kazandirmis olurlar

c[Я]esp0 dedi ki...

Kağan'ın yarım döneminde çok fazla güvenilmediğinde unutmayalım. Oyuncu değişikliklerinde dk 70 oldumu stad hoparlörü duyur yapıyo; Oyundan çıkan 40 numaralı Kağan Söylemezgiller, oyuna giren oyuncu 12 numara Adem Koçak. Böyle olduğu anda oyuncu ister istemez moralini bozuyo. Ama herkesin ortak söylediği Kağan'ın müthiş hırslı olması. Ben çok emin konuşuyorum belki ama sürekli oynatılırsa bu çocuk çok iyi olacak ileride. 90 dakikada neler yapacağını göstermesine fırsat verilmesi lazım.

@celine

hocam o Köln'de oynamış vatandaştan bende çok korkuyorum. Hayır o kadar Köln'de oynadın hiçmit amatör takımını görmedi. Harun Temur diye bir oyuncu bedavaya Almanya 3. lig takımına gitti. İleride çok duyarız adını..

Yorum Gönder