Yeni bir transfer dönemi açıldı. Manchester'ın bir tarafı paraları saçmaya devam ederken United cepheside Glazer'larla uğraşmak zorunda. City şu ana kadar ihtiyacı olan oyunculara bir bir imza attırırken. United içinde birçok söylenti var etrafta dolaşan. Bunların başında Michael Carrick'in tekrar Tottenham'a döneceği geliyor. Fergie Carrick yerine Stephane Sessegnon çok istiyor ama Sessegnon içinde PSG başkanı Robin Leproux'un izin vermesi çok zor olarak şu aşamada. Leproux takımı dahada güçlendirmek istediğini bu yüzden Sessegnon'un kilit oyuncu olduğunu söyledi.

Takımdan ayrılması beklenen diğer isimde Porto'dan büyük ümitlerle alınan ama geçirdiği sakatlık problemi yüzünden geçen sezon istenileni veremeyen Anderson. Anderson için Portekiz ligi şampiyonu Benfica ve Lyon ilgileniyor. Aslında Benfica'ya Anderson - Di Maria takası önermişti Manchester United ama Di Maria'nın, Real Madrid'e gitmesi herşeyi berbat etti Fergie açısından. Lyon'a önerilen Anderson için Lloris isteniyor takasla ama bu transferede Lyon başkanı onay verirmi çok şüpheli.

Fergie'nin bu sezon çok istediği oyunculardan biriside Wesley Sneijder. 40 milyon € gibi bir parayı gözden çıkardı bu transfer için kulup. Bu sezon transferde sessiz kalan İnter, Sneijder yerine birini bulmadan bu oyuncuyu gönderme taraftarı değil. Aslında haksız sayılmazlarda çünkü takımın başına " Gereksiz Transfer Rekortmeni " bir hocayı getirdiler ve Sneijder gittikten sonra onun yerine birini alacak durumları yok. Böyle bir oyuncuyuda bulamıyorlar şu aşamada.

Ve her sezon olduğu gibi yine Luis Fabiano haberleri çıkmaya başladı. Ama bunu destekleyecek bir durum yok. Çünkü zaten takımın elinde Rooney - Berbatov - Owen gibi çok yetenekli forvetler var. Ve herşeyden önemlisi takımı gençleştirme adına Javier Hernandez transfer edildi.

Ülkesinin 2. tura çıkmasında çok büyük katkı sağlayan Meksika'lı Javier Hernandez transferi en sonunda gerçekleşti. Genç savunmacı Chris Smalling'le beraber imza atacak genç golcu. Smalling transferinden sonra Vidic için Galacticos söylentileri artık iyice ortaya çıkmaya başladı ve yakın zamanda bu transferinde gerçekleşeceği konuşuluyor. Ne dersiniz bozuk Real Madrid savunmasını toparlayabilirmi Vidic ?

3 yorum:

Süleyman dedi ki...

vidic in gitmesi defans hattında bi takım sorunlara neden olabilir chris smalling transferi aylar öncesinden bitmişti zaten herkesin bildii bi transferi vidic in gönderilmesi olarak algılamak yanlış ayrıca eğer giderse smalling manchesterda nası bi performans gösterir soru defansın bu dengesini bozmak manchester için büyük bi hata olur.

c[Я]esp0 dedi ki...

Öyle tabi 1 oyuncu alındı diye diğerinin gitmesi diye birşey olmaz ama eğer takımın başında Glazer Family's varsa herşey olabilir. Ronaldo'dan gelen parayı nasıl iç ettiklerini gördük. Çok değil gelecek sezon Rooney'i satarlar.

Direk Smalling oynatmaz zaten Fergie. Johny Evans onun çok güvendiği oyuncu. Ayrıca Catchart diye müthiş bir yetenek var elinde.

Süleyman dedi ki...

I HATE GLAZERS !!!

Yorum Gönder